Applikation for Com-Server

Applikation for Com-Server

Her har vi beskrevet forskellige applikationer for serielle kommunikation over Ethernettet.
Wiesemann & Theis er en af de førende på dette felt og tilbyder unikke kvalitetsprodukter for seriel kommunikation over Ethernettet.

Detailvirksomheder skal have et præcist billede af kundefrekvensen,
da disse oplysninger udgør et centralt kriterium for vurdering af effektiviteten af reklame og for personaleplanlægningsbehov.

Med 30 linjer over netværket: TCP / IP-port som en programmeringsgrænseflade.

Med socket-API 'en (f.eks. Winsock under Windows eller Berkely Sockets under UNIX) kan mange forskellige applikationer realiseres inden for din eksisterende software. API tilbyder alle funktioner til dataoverførsel via netværket.

Tilknyt dine serielle COM-porte til netværket - også på 64-bit Windows-systemer - med W&T COM Port Redirector!

Uanset om det er måling, automatisering eller byggeteknik, er seriel kommunikation med udstyr med tilknyttede kontrolenheder store.

Op- og download af controller programmer samt statusovervågning håndteres med Siemens S7-200 ved hjælp af PPI interface. Tilslutning til pc, der bruges som programmerings enhed tilsluttes ofte ved hjælp af RS232/PPI Multi-Master-kabel.

At udvide denne forbindelse til en fysisk fjerncomputer eller få adgang til fra forskellige arbejdsstationer, vil der være behov for et specielt kabel med line bus og eventuelt en manual switcher. Alternativ anvendelse af et Ethernet CP ville nødvendiggøre ændre S7 projekt / programm-fil. Desuden vil hver enkelt PLC have brug for sin egen CP.

 

Uden yderligere udgifter, få forbindelse direkte over det eksisterende netværk!

Når revisionen bestyrelsen spurgte, hvorfor der var flere leasing linjer og dial-up linier mellem den placering, ud over intranettet, indså de teknikere, at hver adapter allerede var forbundet med alle andre adaptere på tværs af hele virksomheden.

Connect Siemens Logo!® and Display Logo!® TD over the network

 Kabellængden på blot et par meter er maks. for tilslutning af en Logo!® controller til en Display Logo!® TD, hvilket ofte gør tilslutning af interessante programmer umuligt. Med hjælp fra to Com-Servere du kan omgå dette problem ved at etablere en tunnel som seriel forbindelse gennem intra-/internet - med næsten ingen begrænsninger. Dette eksempel på løsning tager dig trin for trin gennem de nødvendige indstillinger og justeringer ved hjælp af to Com-Servere, #58631 eller nyeste #58665