Applikation for netværk

Applikation for netværk (6)

W&T har unikke produkter til brug inden for industrielt intranet løsninger. Beskyttelse af kommunikationen mellem server og værktøjsmaskiner m.v. med whiteliststyret Firewall. Fordeling af IP med industriswitch, Netværksovervågning, USB memory media i netværk.

Alarm i tilfælde af enhedsfejl eller netværksafbrydelse

Med IP-Watcher kan op til 100 netværksknuder eller IP-adresser overvåges.

Hvis en enhed fejler, eller IP-adressen ikke længere kan nås, udsender IP-overvågningen en alarm. IP-Watcher advarer via e-mail eller skifter alarmenheder såsom lamper, horn eller andre fejlrapporteringsenheder.

tirsdag, 29 september 2020 22:33

Dokumentation, software og onlinetjenester til MQTT

Skrevet af

For en indledende oversigt over MQTT-kosmos har vi samlet relevante dokumenter, software og websteder på dette tidspunkt.

mandag, 03 juni 2019 16:19

Vigtige firewallregler

Skrevet af

at konfigurere W & T Microwall

Disse standard firewall regler hjælper dig med at implementere typiske applikationer af Microwall .

tirsdag, 14 maj 2019 15:23

Firewalls, segmentering og bortskaffelse

Skrevet af

En fælles teknik til forbedring af sikkerheden i virksomhedernes netværk er at bryde dem ned i mindre segmenter efter afdeling. Kommunikationen mellem disse undernets overvåges, kontrolleres og logges af firewall routere. Attackere og malware, der formår at trænge ind i et af undernettet, forhindres i at sprede sig via pakkefiltre. Et mål for yderligere at øge sikkerheden er den målrettede isolering af individuelle systemer og funktionelle enheder i deres eget netværkssegment. Det betyder, at selv de mest sårbare enheder kan beskyttes effektivt.

tirsdag, 14 maj 2019 14:46

Find sårbarheder i netværket med nmap

Skrevet af

Bag enhver åben port på netværket er et serverprogram, der sandsynligvis vil indeholde fejl. Nogle gange er disse fejl så alvorlige, at de kan udnyttes til at spionere på det pågældende system, sabotere eller endda udføre skadelig kode på den. Derfor er det vigtigste skridt i at øge sikkerheden for dit virksomhedsnetværk at kontrollere de åbne porte og lukke dem, når det er nødvendigt.

tirsdag, 14 maj 2019 12:50

Microwall Gigabyte beskytter vitale data

Skrevet af

Isolation af vitale data

Hvis du og dit firma arbejder med:

  • Værktøjsmaskiner
  • Røntgenmaskiner
  • Elevatorstyring

kan dette eksempel være interessant for dig.