mandag, 31 juli 2023 22:37

IP Watcher - tjek IP'er for tilgængelighed

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Alarm i tilfælde af enhedsfejl eller netværksafbrydelse

Med IP-Watcher kan op til 100 netværksknuder eller IP-adresser overvåges.

Hvis en enhed fejler, eller IP-adressen ikke længere kan nås, udsender IP-overvågningen en alarm. IP-Watcher advarer via e-mail eller skifter alarmenheder såsom lamper, horn eller andre fejlrapporteringsenheder.

Cyklisk Overvågning Af Netværkskomponenter

I tider med Industri 4.0 og IoT kommunikerer flere og flere enheder via netværket eller endda via internetforbindelser. Hvis arbejds-pc'en ikke har nogen netværksforbindelse, bemærker brugeren dette med det samme. Men hvis komponenter som kameraer, lysbarrierer eller andre sensorer svigter, opdages det ofte alt for sent. 
W&T IP-Watcher overvåger op til 100 netværksdeltagere cyklisk via ICMP (ping) og udløser en alarm, hvis de ikke kan nås. Udover en besked på e-mail kan dette også ske via en skiftekontakt. I tilfælde af netværkssvigt kan fejlmeldingsanordninger, advarselslamper eller horn også aktiveres.

Øjeblikkeligt Overblik Med Enkel Idriftsættelse

I browseren får brugeren et hurtigt overblik over status for de overvågede netværksknuder. Konfigurationen sker også via browsergrænsefladen og kan nemt administreres uden særlig it-ekspertise: Du skal blot indtaste de IP-adresser, der skal overvåges i inventarlisten, konfigurere, hvem der skal informeres i tilfælde af en alarm, og om en yderligere kontakt skal lavet - færdig!

Sikker Drift I Kontor- Og Industrimiljøer

IP-Watcher er omtrent på størrelse med en pakke cigaretter og er med sin 24V forsyning og monteringsmuligheder til DIN-skinnen optimalt forberedt til brug i styreskabet eller netværksskabet. Alternativt kan IP-Watcher også forsynes via PoE (Power over Ethernet).

I modsætning til serverbaserede overvågningsløsninger fungerer IP-Watcher selvstændigt. Så der er ingen interferens fra andre applikationer eller systemopdateringer, der påvirker funktionen.

Takket være lav interferensemission, høj interferensimmunitet og lavt energiforbrug er IP-watcheren velegnet til alle kontor- og industrimiljøer.


 Ofte Stillede Spørgsmål:

Kan IP-Watcher også overvåge netværksnoder uden for sit eget netværk?
Ja, IP-Watcher kan overvåge alle komponenter, der normalt kan nås via en TCP/IP-infrastruktur via ICMP (ping).

Kan overvågede netværkskomponenter midlertidigt udelukkes fra overvågning, for eksempel under vedligeholdelsesarbejdets varighed?
Ja, selvfølgelig - hver IP-adresse i inventarlisten har en deaktiveringsmulighed.

Kan mails i tilfælde af alarm også sendes via en ekstern mailserver?
Ja selvfølgelig. IP Watcher understøtter også aktuelle godkendelses- og krypteringsmetoder op til TLS 1.2.

Kan der angives flere modtagere til e-mail-advarsler?
Ja, selvfølgelig - de ønskede adresser kan blot skrives efter hinanden, adskilt af et semikolon.

Har jeg brug for speciel IT-viden for at starte IP Watcher?
Nej, det er tilstrækkeligt, hvis du kan forstå begreberne IP-adresse og ping. Konfigurationen er ikke et problem selv for lægfolk.


 Produkt Information

 

Læst 221 gange Senest ændret mandag, 31 juli 2023 22:46

Skriv en kommentar