Applikation for USB-Server

Applikation for USB-Server

   

Applikationer for USB-Server kommunikation

 

Definition af opgaver

En stationær termisk billedbehandler er nødvendig til termisk inspektion af dele i et serieproduktionssystem. Kameramodellen, der bruges her, bruger en USB -port som kommunikationsgrænseflade, så der skulle findes en løsning til følgende kundekrav:

Opgaven

BOS digitale radioer fra Sepura, der bruges af Wuppertal brandvæsen, er forsynet med nye kodestik til tastaturtildeling, gruppetildelinger osv. Omkring 1-2 gange om året. Til dette formål har enhederne eller de tilhørende opladnings- / programmeringsstationer - afhængigt af modellen - et RS232- eller USB -interface. Begge grænseflader kræver programmerings -pc'en (klienten) i umiddelbar nærhed, så der kun er tre standardmuligheder for at udføre en kommende omprogrammering med de alvorlige ulemper anført i hvert enkelt tilfælde:

USB-Server som global line driver 

Definition af opgaver

For at betjene USB-enheder på afstand fra en pc er grænserne for funktionalitet og USB specifikationer nået efter nogle få meter. I mange programmer fra automatisering, medicinsk teknologi eller logistik er der ofte et behov for at betjene USB-enheden på større afstande. De nødvendige afstande kan være ubegrænset, hvilket spænder fra lokale rum til kommunikation over globale forbindelser.

VMware / Windows Virtual PC / VirtualBox

Definition af opgaver

Med den stigende brug af visualisering løsninger, opstår helt nye udfordringer. Har du en USB ISDN faxmodem tilsluttet din gamle Windows-server og har brug for at port til en USB-enhed til visualiserede server?

Tilslutning af gæst systemer til netværket terminal i basissystemet er standard og generelt implementeret med tilstrækkelig robusthed. På den anden side, passerer lokale USB-porte gennem til virtuelle gæstesystemer er, på grund af det komplekse forhold mellem forskellige driver tilfælde meget vanskeligere og sædvanligvis meget mindre stabil.

Beskyttet drift af USB dongles over netværket

Definition af opgaver

Software producenter bruger ofte hardware dongles som licens / kopibeskyttelse, hvor de forventes til betjening af respektivt program på en lokal USB-port på pc'en. Licens-konform, alternerende drift af de beskyttede programmer på flere arbejdsstationer kræver transporterer dongles frem og tilbage, eller endda sende dem mellem arbejdsstationer.

Risikoen for at miste dongle eller spilde tiden ved at lede efter det fordi en kollega har lånt det med på ferie er høj.

VMware / Windows Virtual PC / VirtualBox / HyperV 

Definition af opgaver

Med den stigende brug af visualisering løsninger, er behovet vokset i kommunikation mellem virtuelle maskiner og USB-enheder af foreskellige typer. Her er nogle eksempler: