Applikation for Web-IO Digital

Applikation for Web-IO Digital

Her har vi beskrevet applikationer for Styring, Overvågning og Kontrol - Digitalt.

Lær at programmere Web-IO Digitale enheder

 Web-IO 2xIO

Applikationer for Web-IO Digital

Underkategorier

Applikation for Box-To-Box

Applikation for Box-To-Box (2)


 

Applikation for Box-To-Box

Se applikation som viser hvorledes to Web-IO enheder kan kommunikere med hinanden over Ethernettet.

Vis artikler...
Programmere Web-IO

Programmere Web-IO (9)

Lær At Programmere Web-IO Digitale Enheder

Her finder du eksempler på hvorledes man programmere i JAVA, Delfi, C#, Visual C ++, VB 2005/2008/2010,Visual Basic, VBScript.

Her vises hvorledes man nem kan udvikle applikationer for automation.

Vis artikler...

Administrer skiftetider i iCloud-kalender

Web-IO 4.0 Time Switch #57735 kan håndtere fire skifteudgange i henhold til specifikationerne for kalenderfiler i iCal-format (*.ics). En måde at levere tilsvarende iCal-filer på er at bruge din iPhones kalender, som også kan gøres tilgængelig for Web-IO via iCloud.

Administrer skiftetider i iCloud-kalender

Web-IO 4.0 Time Switch #57735 kan styre fire skifteudgange i henhold til specifikationerne for kalenderfiler i iCal-format (*.ics). En måde at levere tilsvarende iCal-filer på er at bruge onlinekalenderen på en iCloud-konto.

Administrer skiftetider i Google Kalender

Web-IO 4.0 Time Switch #57735 kan tænde og slukke fire skifteudgange i henhold til specifikationerne for kalenderfiler i iCal-format (*.ics). En måde at levere tilsvarende iCal-filer på er at bruge onlinekalenderen på din Google-konto.

Administrer skiftetider centralt og fleksibelt

Med Web-IO 4.0 Time Switch kan koblingstider for fire uafhængige koblingsudgange styres dynamisk eksternt.

Konventionelle timere gør det muligt at indstille daglige koblingstider. I nogle tilfælde kan bestemte dage i ugen også angives. Skiftetiderne er dog altid statiske, og ændringer kræver adgang til enheden på stedet.


Styring Af Skiftetider Via Online Kalender

I modsætning til konventionelle timere registreres koblingstiderne for Web-IO Time Switch i elektroniske kalendere svarende til aftalestyring. En uafhængig kalender kan oprettes for hver koblingsudgang. Den tilsvarende udgang tænder ved begyndelsen af ​​en indtastet aftale og slukker igen ved afslutningen af ​​aftalen.

I det enkleste tilfælde kan Web-IO Time Switch konfigureres på en sådan måde, at den automatisk henter kalenderfilerne cyklisk i en online kalender uden behov for brugerindgreb på Web-IO.

Fordelen ved denne teknologi er, at ændringer i koblingstiderne kan foretages bekvemt og hvor som helst - i browseren eller direkte på mobiltelefonen.

Fleksibelt Design Af Skiftetider

De fleste online-kalendere registrerer aftalerne i det standardiserede iCal-format (*.ics). Dette overfører næsten alle muligheder for iCal-aftalestyring til styring af koblingstiderne for Web-IO Time Switch. Disse omfatter, men er ikke begrænset til:

 Automatisk Hensyntagen Til Sommer- Og Vintertid

Opsætning af tilbagevendende aftaler eller tilbagevendende skiftetider, for eksempel:

 • dagligt på samme tid
 • kun på bestemte dage i ugen
 • kun hverdage
 • kun i weekenden

Bestem undtagelser for tilbagevendende aftaler, for eksempel:

 • til ferier
 • specielle begivenheder
 • Feriebestemmelser
 • ...

Indstil en slutdato for tilbagevendende aftaler
(sidste kørsel)

Hvordan Kommer Kalenderen Ind I Web-IO

Hentning af online kalendere

Som allerede beskrevet kan Web-IO hente den nødvendige iCal-fil direkte fra webserveren hos en online kalenderudbyder. For at gøre dette skal du blot konfigurere den URL eller internetadresse, som kalenderen er gemt under i Web-IO.

Derudover kan det defineres, i hvilken cyklus Web-IO'ens skiftetider skal synkroniseres med onlinekalenderen.

Hvis der ikke er online-adgang, fortsætter Web-IO Time Switch med at skifte i henhold til de senest modtagne koblingsspecifikationer - permanent internetadgang er derfor ikke nødvendig.

Upload manuelt kalenderfiler

En anden måde at angive koblingstiderne for et output er at indlæse iCal-filer fra den lokale harddisk til Web-IO Time Switch.

De fleste kalenderprogrammer tilbyder eksport i iCal-format (*.ics). Kalenderfiler, der er oprettet på denne måde, kan uploades via web-interfacet på Web-IO Time Switch.

Mulige Anvendelser

 • Skifte lys
 • Styring af pausegong eller pausehorn
 • Døråbning i åbningstiden
 • Aktivering af kirkeklokker
 • Lysstyring i sportsfaciliteter efter booking
  (tennisbaner, squashbaner, bowlingbaner, ...)
 • Vanding i drivhuse
 • Styring af varme i fx. sommerhus

og meget mere

 

IP Ring Switch til Asterisk telefonsystem

Voice-over-IP-adgang erstatter nu analoge telefonforbindelser. Dette har haft den effekt, at telefoni og netværksteknologi smelter sammen. Selv modne PBX-systemer optager ikke længere hele rum, men kører snarere på normale pc'er og endda på indlejrede systemer som Raspberry Pi. Dette er gjort muligt for eksempel af softwarepakker som Open Source Project Asterisk og SIP-protokollen (Session Initiation Protocol).

Yderligere ringetone på Fritz!Box

FSIP Ring Switch skifter "tankstationsklokke"

Fritz!Box fra AVM er blevet en af ​​de mest brugte routere til LAN og WAN. Som et overgangspunkt mellem internet og hjemme- eller firmanetværk giver Fritz!Box også forbindelser til analoge telefoner.

Tilføj en handling for at tænde et output

 • For at ændre konfigurationen af ​​Web-IO er det først nødvendigt at opnå de nødvendige adgangsrettigheder ved at indtaste administratoradgangskoden.

Strømforsyning direkte fra netværkskablet

Power over Ethernet beskriver en teknologi, hvor forsyningsenergien til en netværkskomponent leveres via datakablet. Med PoE kan udgiften til ledningsføringen, især til industrielle og hjemmeautomatiseringsenheder, reduceres betydeligt. Derudover kræves der ikke længere strømforsyningsenheder, der yderligere kræves til enhedens forsyning.

Her følger vejledning på tilslutning af Web-IO, Com-Server, USB-Server, rule.box, MQTT.box og mange flere over DSL 

Du har tre forskellige muligheder for at forbinde din Web-IO Digital til netværket:

Overfør koblingssignaler over netværket med handlinger

Koblingssignaler over netværket

I bygnings- og automatiseringsteknologi forekommer koblingssignaler på en lang række steder, som derefter håndteres et centralt sted.

Her vises et Google Maps-kort!

Den brede tilgængelighed af internettet åbner nye muligheder for visualisering af målinger og automatiseringsdata. Mens alle objekter i en visualisering skulle komme fra samme kilde, er det i dag nemt at linke indhold fra tredjeparter til din egen applikation.

Web-IO Digital bringer også enheder ind i SNMP-styringssystemet, som har potentialfri kontakter. Ved hjælp af Web-IO Digital kan f.eks. Lækager i serverrummet rapporteres tidligt. Når vand kommer ind på nettet, udsender IO Digital straks en advarsel via SNMP-fælde.

Side 1 ud af 2