INFO

En af vore hovedleverandører er Wiesemann & Theis GmbH (W&T), Wuppertal, Tyskland, som vi med stolthed har været distributør for siden 1992.  Deres produkter er unikke i en kvalitet og brugervenlighed som få lignede produkter kan overgå. Vore kunder vælger W&T ud fra at de ønsker kvalitetsløsninger med høj driftssikkerhed med en lille vedligeholdelse. W&T yder 5 års udbedringperiode for deres egne produkter. 

W&T formulere 5 års garantiperioden således:

Efter udløbet af den juridiske garantiperiode vil W&T reparere eller udskifte de få enheder uden beregning yderligere periode på 3 år, når grunden ikke er materialefejl,  hvis de returneres til W&T med forsendelsen betalt. (for råvarer gælder kun den juridiske garantiperiode ).

 

PRODUKTVEJLEDNINGER

De fleste af produkterne fra Wiesemann & Theis GmbH har en manual på tysk eller engelsk. Nyligt opdaterede manualer kan downloades som PDF-fil under produktet i Webshop. Hvis der opstår tvivlsspørgsmål i forbindelse med installation og konfiguration af et produkt, vil svaret sandsynligvis findes i manualen. 

 

TEKNISK E-MAIL SUPPORT

Når du har brug for hjælp til et af vores produkter, er du velkommen til at sende os en e-mail. Oplys venligst produktnummer og den situation, der giver problemet og det anvendte operativsystem.

Vi vil forsøge at give svar hurtigst muligt.

 

Teknisk telefonsupport

Har du en forespørgsel, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon +45 75 64 33 99.