fredag, 28 juli 2023 01:33

IP Watcher - tjek IP'er for tilgængelighed Fremhævet

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Alarm i tilfælde af enhedsfejl eller netværksafbrydelse.

IP-Watcher kan overvåge op til 100 netværksknuder eller IP-adresser.

Hvis en enhed fejler, eller IP-adressen ikke længere er tilgængelig, udsender IP-overvågningen en alarm. IP-Watcher advarer via e-mail eller skifter alarmenheder såsom lamper, horn eller andre fejlrapporteringsenheder.

Cyklisk Overvågning Af Netværkskomponenter

I tider med Industri 4.0 og IoT kommunikerer flere og flere enheder via netværket eller endda via internetforbindelser. Hvis arbejds-pc'en ikke har nogen netværksforbindelse, bemærker brugeren dette med det samme. Men hvis komponenter som kameraer, lysbarrierer eller andre sensorer svigter, opdages det ofte alt for sent. W&T IP-Watcher overvåger op til 100 netværksdeltagere cyklisk via ICMP (ping) og udløser en alarm, hvis de ikke kan nås. Udover en besked på e-mail kan dette også ske via en skiftekontakt. I tilfælde af netværkssvigt kan fejlmeldingsanordninger, advarselslamper eller horn også aktiveres.

IP Watcher

Øjeblikkeligt Overblik Med Enkel Idriftsættelse

I browseren får brugeren et overblik over status for de overvågede netværksknuder. Konfigurationen sker også via browsergrænsefladen og kan nemt administreres uden særlig it-ekspertise: Du skal blot indtaste de IP-adresser, der skal overvåges i inventarlisten, konfigurere, hvem der skal informeres i tilfælde af en alarm, og om en yderligere kontakt skal lavet - færdig!

Sikker Drift I Kontor- Og Industrimiljøer

IP-Watcher er omtrent på størrelse med en pakke cigaretter og er med sin 24V forsyning og monteringsmuligheder til DIN-skinnen optimalt forberedt til brug i styreskabet eller netværksskabet. Alternativt kan IP-Watcher også forsynes via PoE (Power over Ethernet).

I modsætning til serverbaserede overvågningsløsninger fungerer IP-Watcher selvstændigt. Så der er ingen interferens fra andre applikationer eller systemopdateringer, der påvirker funktionen.

Takket være lav interferensemission, høj interferensimmunitet og lavt energiforbrug er IP-watcheren velegnet til alle kontor- og industrimiljøer.

 


Læst 194 gange Senest ændret mandag, 31 juli 2023 03:16
Mere i denne kategori: « Web-IO 4.0-tidsafbryder 4xI/O