x

Om Os

 

 

Om os

Active Communication ønsker at sikre sin kundekreds den bedst mulige service med hensyn til installation af vores produkter. Vi forsikrer fuldt ud, at vores sortiment af produkter er af høj kvalitet der med succes imødekommer vore kunders forventninger. Derfor kan vi med stolthed sikrer vore kunder den bedste support under installationen og implementeringen af vores løsninger.

Velkommen til Active Communication

Siden 1992 har Active Communication været den danske distributør af hi-tech-industrisystemer fra Wiesemann & Theis GMBH, Tyskland. I 2002 blev vi også W&T distributør for Sverige, Norge og Island.

Tæt samarbejde - vores kundefokus

Vores mål er at skabe samarbejde med virksomheder, der leverer data og automatiseringsløsninger til deres egen kundekreds. Vi stræber efter at sikre, at vi leverer de optimale løsninger til brugerne i en høj kvalitet.

Vores vision

Active Communication ønsker at sikre sine kunder den bedst mulige service med hurtig levering og god support på vore produkter. Vort motto er at sikre at vores sortiment af produkter har en høj kvalitet og med succes kan opfylde vore kunders forventninger. På grund af dette kan vi med stolthed sikre vore kunder den bedste støtte gennem tilbudsfasen frem til installationen og implementering af løsningen.